Тимчасово окупувавши Бердянський порт, росіяни першочергово встановили там ППО

25.12.2023

Тимчасово окупувавши Бердянський порт, росіяни першочергово встановили там ППО

Першим підприємством, яке привласнила так звана російська влада у Бердянську, став торговельний порт. На момент захоплення міста там розташовувалась адміністрація портів України та логістичні підприємства, які займались перевезенням зерна.

Про це журналістам «Новини Приазов’я» розповів заступник голови Бердянської районної ради Віктор Дудукалов.

«Росіяни, коли зайшли й фізично окупували порт, його територію, вони розташовували там ППО, розуміючи, що його будуть використовувати потім, і сьогодні роблять це доволі активно. Наступним етапом, коли заїхали відповідальні особи, які могли ухвалювати рішення щодо майна, почали мародерити відповідно ці підприємства», – розповів політик.

За словами Віктора Дудукалова, у Бердянську також є підприємства, які привласнені росіянами та досі працюють у місті. Одним із них є Бердянський хлібозавод. На початку окупації підприємство працювало з перебоями, оскільки не було навіть борошна для випікання хліба, згадує співрозмовник.

«Окупантам вдалося налагодити роботу і вони сьогодні там виробляють хліб, не сплачуючи жодних податків, не реєструючи жодних фізичних осіб. Просто фізично його використовують», – зауважив він.

Нагадаємо, другий день поспіль після роботи систем російського ППО зазнають уражень помешкання бердянців.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |