Розслідування щодо справи заступника голови Запорізької облради Куценка продовжено

19.04.2024

Розслідування щодо справи заступника голови Запорізької облради Куценка продовжено

Заступника голови Запорізької обласної ради Владислава Куценка, його помічника Олександра Чижеликова та депутат облради В’ячеслава Колесникова підозрюють у спробі підкупу директора «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Розслідування по цій справі продовжено.

Про це повідомляє «Слово і діло» з посиланням на ВАКС.

«Клопотання детектива НАБУ про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні задовольнити частково. Продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою (Куценка – ред.) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК, (В’ячеслава Колесникова – ред.) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 369 КК, (Олександра Чижеликова – ред.) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК, до 20.06.2024 включно», – йдеться в рішенні.

Це рішення було ухвалено 10 квітня 2024 року.

Нагадаємо, Іван Федоров звільнив 7 працівників облради, два з яких — топменеджери. Мова йде про першу заступницю голови обласної ради — Людмилу Любім та заступника голови Геннадія Фукса. Єдиним заступником очільниці Запорізької обласної ради Олени Жук залишається Владислав Куценко.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |