Ремонти на дорогах міста

21.10.2024

Ремонти на дорогах міста

Протягом минулого тижня фахівці КП «ЕЛУАШ» виконали низку робіт.

Зокрема, провели герметизацію плавильно-заливальною машиною тріщин в асфальтобетонному покритті – 1,3 тис. кв. м, а також ремонт асфальтобетонного покриття струменевим методом – понад 187 кв. м.

Окрему увагу приділили поточному ремонту тротуарів — замінено плитку на площі понад 346 кв. м. Оновлення дорожньої розмітки також залишається пріоритетним завданням. Минулого тижня розмітку нанесено на площі понад 340 кв.м.

Окрім цього, "елуашівці" провели механічне та ручне прибирання доріг, під час якого було вивезено 996 т наносного ґрунту та залишків технологічних матеріалів. А також відремонтували 6 малих архітектурних форм.

Завдяки злагодженій роботі комунальних служб та установ Запоріжжя залишається чистим, охайним та комфортним для життя.

Так, фахівці Інспекції з благоустрою протягом минулого тижня склали 5 протоколів щодо адміністративних правопорушень та надали 30 вимог щодо порушення норм законодавства у сфері благоустрою. А також перевірили 14 локацій з плановими/аварійними розриттями на відповідність до виданих ордерів.

Інспектори КП «Муніципальна варта» склали 21 протокол за порушення ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Важливі роботи проведено і спеціалістами департаменту муніципального управління Запорізької міської ради. Зокрема:

  • проведено 1 засідання робочої групи для визначення зон та відведення місць для здійснення підприємницької діяльності, на якому розглянуто 10 питань та за результатами проведення підготовлено 9 наказів;
  • укладено 6 договорів та 2 додаткові угоди на право користування місцем для розташування засобу дрібнороздрібної торгівельної мережі та сфери послуг;
  • укладено 8 договорів та 3 додаткові угоди на право користуванням місцем для розташування стаціонарної тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності;
  • опрацьовано та надано відповіді на 16 звернень з питання розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торгівельної мережі;
  • забезпечено виконання рішення виконавчого комітету щодо демонтажу 2 незаконно розташованих об’єктів;
  • опрацьовано 15 заяв щодо видачі ордерів на проведення планового/аварійного розриття.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |