Окупанти масово звозять гастролерів на Запоріжжя, а місцевих мешканців не випускають — причини

05.08.2023

Окупанти масово звозять гастролерів на Запоріжжя, а місцевих мешканців не випускають — причини

До тимчасово окупованого Мелітополя російські загарбники почали активніше звозити свої «гастролерів». Таким чином окупаційна влада готується до майбутніх «виборів» на ТОТ.

Про це повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Під час попереднього псевдореферендуму росіяни зрозуміли, що українці не бажають брати участь у фейкових виборах. Тож окупанти вирішили звозити на тимчасово окуповані території своїх громадян, що восени можна було показати потрібну картинку в новинах.

До того ж місцевим мешканцям зараз надскладно виїхати з окупації:

«Наразі окупанти закрили майже всі шляхи для виїзду з окупації. Вже навіть не випускають громадян з російськими паспортами, вимагають, щоб був закордонний російський паспорт. Наші мешканці потрібні окупантам, щоб ними можна було прикриватися, як живим щитом», — розповідає посадовець.

Нагадаємо, за інформацією Центру національного спротиву, на тимчасово захоплених землях Запорізької області ворог провів ротацію медичного персоналу, зокрема, завезли партію чергових гастролерів — як лікарів, так і середній медичний персонал.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |