Благодійники передали генератори для одного з медзакладів міста

26.04.2024

Благодійники передали генератори для одного з медзакладів міста

Німецькі благодійні організації «Neuss Hilft» та «Blau-Gelbes Kreuz» (у перекладі «Синьо-жовтий хрест») передали для потреб міста партію генераторів різної потужності, загалом п’ять штук. Логістичну підтримку забезпечила організація «THW».

Серед отриманого вантажу - генератори потужністю 20 кВА, 6,1 кВт та 7,0 кВт. Сьогодні допомогу відвантажили на території одного з запорізьких комунальних підприємств і передали з рук в руки безпосередньо адресатам – представникам КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» та 4-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС.

Як розповіла медична директорка КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Вікторія Колодка, медзаклад обслуговує мешканців одразу двох районів міста – Заводського та Шевченківського. Саме тому логістично охоплює аж 10 місць надання медичних послуг, розосереджених за різними адресами. Сьогодні, завдяки благодійникам, отримали чотири нових генератори.

- Вони знадобляться нам на випадок критичного енергозабезпечення за всіма місцями надання медпослуг. Тому що в нас є відокремлені амбулаторії, в нас є амбулаторії з найпростішими укриттями, і їх енергозабезпечення – дуже важливе. Таким чином ми будемо мати на балансі 10 генераторів і повністю забезпечимо потребу нашого закладу в цьому обладнанні. Тож, дякуємо благодійним організаціям та німецьким партнерам, - додала Вікторія Колодка.

Некомерційна асоціація NEUSS HILFT співпрацює з великою мережею своїх партнерів та компаній. Мета – допомагати людям, котрі потребують уваги та підтримки. Від початку війни взяли на себе зобов’язання допомагати населенню України. Так, для підтримки критичного енергопостачання, лікування пацієнтів, у тому числі й поранених, свою підтримку адресують таким містам як Запоріжжя, Херсон та Харків.

«Der Blau-Gelbes Kreuz» - це державно визнана благодійна організація зі штаб-квартирою у Кельні.
З 2014 року вони підтримують розвиток вільної, демократичної України та надають допомогу постраждалим від війни, зокрема дітям, внутрішньо переміщеним особам, пораненим та всім, хто потребує допомоги.

Співпраця благодійної організації з КУ «Інститут розвитку міста Запоріжжя» триває вже більше року.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |