Автомобіль для військових від комунальників

22.09.2024

Міська влада продовжує співпрацю з міжнародними, загальноукраїнськими та запорізькими гуманітарними, благодійними, волонтерськими організаціями, а також волонтерами. Мета такої співпраці – допомога військовим, медичним, освітнім закладам, тим, хто зараз потребує підтримки. Значну роль у цій діяльності відіграє «Інститут розвитку міста Запоріжжя».

Зокрема нещодавно вдалося передати автомобіль на потреби однієї з частин Національної гвардії України. Придбання пікапу «Nissan Navara» стало можливим завдяки кооперації міської ради, «Інституту розвитку міста Запоріжжя» та ГО «Greencubator». Кошти на придбання автомобіля збирали працівники міських комунальних підприємств, органів місцевого самоврядування. Загалом було зібрано 600 тисяч гривень.

- Хочу подякувати всім працівникам комунальних підприємств, органів місцевого самоврядування міста, які взяли участь у зборі коштів. Всі вони отримують невеликі зарплати, але розуміють, що військовим треба допомагати та ініціюють подібні акції, - сказала секретар міської ради Регіна Харченко.

Керівник благодійного фонду «Допомога людям України» Владислав Калюжний розповів, що їх організація допомогла з придбанням автомобіля за зібрані кошти. Владислав Калюжний наголосив, що допомога військовим потрібна завжди та закликав запоріжців продовжувати підтримувати захисників України, брати участь у подібних акціях.

Радник міського голови з питань ветеранської політики Михайло Пирог зазначив, що подібні автомобілі дійсно необхідні військовим. Адже їх можна використовувати для виконання багатьох завдань.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |