Заради найменших: у Запоріжжі провели розважальний захід для дітей військових

06.05.2024

Заради найменших: у Запоріжжі провели розважальний захід для дітей військових

У заміському маєтку «Villa Del Vino» відбувся розважальний захід для дітей захисників і захисниць – тих, які нині боронять кордони на фронті, і тих, які полягли в бою. Запросили дітей з міста Запоріжжя, а також Долинської і Широківської громад. Загалом налічили більше сотні учасників, які прибули разом з супроводжуючими.

Цей захід - це результат командної роботи департаментів та управлінь міськради, які скооперувалися, зібрали дітей, надали транспорт, організували аніматорів і розважальну програму. Також забезпечили супровід медиків та поліціянтів. Окремий внесок - Центру психологічної підтримки та ГО «Beluga», керівництва маєтку «Villa Del Vino», які допомогли з локацією.

- Дуже рада сьогодні бути на цій події. Прекрасно, що в нас є такі громадські організації, благодійні фонди, соціально відповідальний бізнес, які розуміють, що у дітей не буде іншого майбутнього. Можуть бути різні обставини, різна безпекова обстановка, але діти живуть своє життя. Ми маємо їх тут захищати, оберігати, по можливості розвивати, проводити якось дозвілля. Сьогодні від департаменту соціального захисту населення було направлено дітей з Запорізької територіальної громади, Широківської, які сьогодні фактично цілий день зайняті різними майстер-класами, заходами, танцями, смачно їжею, - зазначила секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко.

Так, організатори потурбувались про цікаві заходи для розваг і розвитку дітей. На локаціях заміського маєтку проводилися майстер-класи – зокрема з прикрашання великодніх пасок, з декоративно-прикладного мистецтва – як-от плетіння патріотичних браслетів, працювали майстри з аквагриму.

Аніматори залучали до участі в конкурсах – з іграми й танцями. Доповнили свято символічні подарунки й частування – зокрема, хот-догами й морозивом, а також солодкою ватою.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |