Запорізький банк тепер став державним

26.06.2024

Запорізький банк тепер став державним

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду сьогодні, 25 червня, підтвердила рішення першої судової інстанції про стягнення в дохід держави активів експрезидента «Мотор Січі» В’ячеслава Богуслаєва. Зокрема, йдеться про «Мотор-Банк», який став державним.

Про це повідомила заступниця міністра юстиції Інна Богатих.

«В Україні тепер на один державний банк більше», — йдеться у її дописі.

«Мотор-Банк» стане сьомим державним банком. Наразі державі належать «ПриватБанк», «Ощадбанк», «Укрексімбанк», «Укргазбанк», «Сенс Банк» та PIN банк.

22 січня Мін’юст подав позов до ВАКС про стягнення в дохід держави активів Богуслаєва та Кононенка.

18 квітня ВАКС задовольнив позов Міністерства юстиції про застосування санкції у вигляді стягнення у дохід держави активів експрезидента «Мотор Січ» Вячеслава Богуслаєва та колишнього топменеджера компанії Петра Кононенка.

Відтак в дохід держави буде стягнуто корпоративні права на «Мотор-банк», «Мотор Гарант», «Вінницький авіаційний завод» та інші підприємства, також нерухомість, земельні ділянки, грошові кошти, розміщені на рахунках, зброя та інші активи. Водночас щодо конфіскації окремих активів «третіх осіб» ВАКС відмовив.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |