Запорізьким поліцейським загрожує по 15 років буцегарні за держзраду

04.03.2024

Запорізьким поліцейським загрожує по 15 років буцегарні за держзраду

Завершено розслідування та направлено до суду обвинувачення щодо двох колишніх працівників Мелітопольського районного управління поліції, які працюють на окупантів у селищі Приазовське Запорізької області.

За інформації ДБР, на початку широкомасштабного вторгнення, коли ворог захопив Приазовське, підозрювані вирішили залишитися у селищі та почали співпрацювати з окупаційною владою.

Вони не виконали наказ про передислокацію, проявили ініціативу та за власним бажанням влаштувалися на «службу» у незаконно створений правоохоронний орган.«Чоловіки виконували вказівки та розпорядження окупаційної влади, патрулювали селище та виходили на чергування, допомагаючи ворогу встановлювати контроль над мирним населенням.
Вони обвинувачуються у державній зраді за ч. 2 ст. 111 КК», — йдеться у повідомленні ДБР.

Нагадаємо, Запорізьке комунальне підприємство «Побутовик» провело нещодавно тендер на отримання ветеринарних послуг для безпритульних собак та котів. У тендері приймала участь одна приватна фірма, яка й стала переможцем — ТОВ «Ветсвіт». За її послуги з міського бюджету, тобто з податків жителів Запоріжжя, буде перераховано — 1 765 444 гривень. За ці гроші упродовж 2024 року працівники фірми мусять зробити 623 ветеринарні послуги для безпритульних собак та 774 послуги для котів.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |