Запорізькі патрульні, неподалік від лісового масиву, виявили чоловіка із рубаною раною голови

23.04.2024

Інцидент стався 19 квітня в одному з районів обласного центру.

Патрульні повідомили, що на території патрулювання, неподалік від лісового масиву, виявили чоловіка із рубаною раною голови. Поліцейські викликали на місце події «швидку», повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Під час встановлення обставин події з’ясувалося, що напередодні між постраждалим та його товаришем виник конфлікт. Під час якого чоловік почав наносити побої палицею своєму опоненту, а потім зник з місця події.

Правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного. Ним виявився 50-річний місцевий мешканець, якого часто бачили разом із потерпілим. У нього було виявлено речові докази його причетності до вчинення злочину.

Фігуранта затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, до поліції зателефонував 40-річний житель села Зарічне, що на Вільнянщині, та повідомив про те, що його 43-річний односелець погрожував йому розправою та стріляв із автомата.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |