Запорізька нардепка розкритикувала КиївПрайд і «пропаганду ЛГБТ»

16.06.2024

Запорізька нардепка розкритикувала КиївПрайд і «пропаганду ЛГБТ»

Народна депутатка Юлія Яцик опублікувала на своїй сторінці у соцмережі допис, в якому розкритикувала популяризацію, публічну підтримку, а також «пропаганду» та проведення масових заходів на захист ЛГБТ-спільноти. Це викликало бурхливу реакцію у користувачів соцмереж.

Яцик поставила під сумнів необхідність проведення маршів рівності під час війни, зокрема, з огляду на те, що одна з цілей цьогорічного маршу, за словами організаторів, – вимагати захисту ЛГБТК-спільноти, яка також потерпає від російських ракет.

«Назвіть мені, які закони для життя звичайних українців утискають представників ЛГБТ? Або скажіть, невже представники ЛГБТ-спільноти постраждали від російських ракет більше, ніж наші діти, чи скалічені військові, чи безхатьки-ВПО, чи породіллі, які втратили немовлят через обстріли? А скільки взагалі представників ЛГБТ вступило до лав ЗСУ і боронить нашу країну в зоні бойових дій (просто цікаво)?» – пише вона.

Депутатка заявила, що проведення заходів на підтримку ЛГБТ потребує фінансових витрат для забезпечення охорони поліцією.

«Чому заради проведення таких заходів за 2 млн грн коштів платників податків держава забезпечує їм охорону поліції? І що, на них не поширюються вимоги безпеки, адже їм під час війни дозволяється велике скупчення людей? Що це за привілеї такі?» – зазначає Яцик.

Вона заявляє, що інші вразливі групи населення, як-от діти з інвалідністю, онкохворі та переселенці з окупованих територій, потребують більшої підтримки з боку держави та світової спільноти.

«Та вони й не потребують маршів-хизувань, мол, «дивіться, ми такі є!» – їм реальна допомога потрібна! То ж чому влада переймається правами ЛГБТ більше, ніж опікується правами тих, хто дійсно потребує допомоги і захисту з боку держави?!» – пише депутатка.

Юлія Яцик підкреслила, що у дописі висловила свою особисту думку.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |