Запорізька міськрада виділила близько 45 млн грн на ліквідацію наслідків нещодавніх обстрілів та допомогу постраждалим

08.10.2024

Запорізька міськрада виділила близько 45 млн грн на ліквідацію наслідків нещодавніх обстрілів та допомогу постраждалим

Запорізька міська рада провела позачергову сесію для виділення коштів на ліквідацію наслідків нещодавніх російських атак по Запоріжжю.

За даними секретарки міськради, в.о. мера Регіни Харченко, останнім часом у Запоріжжі постраждали 151 багатоповерхівка, понад 500 приватних будинків, 122 нежитлових приміщення.

Так, депутати направили майже 21 млн грн на матеріальну допомогу постраждалим домогосподарствам: 363 приватні домогосподарства зможуть отримати допомогу в обсязі 58400 гривень кожне.

1,5 млн грн спрямували районним адміністраціям на проведення заходів з ліквідації наслідків руйнувань на будівлях та спорудах приватного сектору. Ще 20 млн грн виділені на створення запасів будівельних та паливно-мастильних матеріалів, проведення заходів з ліквідації наслідків руйнувань внаслідок бойових дій.

2,7 млн грн буде направлено на ліквідацію аварійного стану приміщень одного з центрів первинної медико-санітарної допомоги, який постраждав від російського удару — зокрема там відремонтують покрівлю та замінять вікна.

Источник: panoptikon.org

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |