Запоріжжя відзначило День Захисників і Захисниць

02.10.2024

Запоріжжя відзначило День Захисників і Захисниць

День Захисників і Захисниць має надважливе значення для кожного запоріжця, українця. Це свято – символ вдячності кожному військовослужбовцю та військовослужбовиці, які зберегли нашу незалежність та продовжують її відстоювати, навіть ціною власних життів.

З нагоди свята у Запоріжжі 1 жовтня привітали захисників та відзначили їх почесними нагородами. У заході взяли участь представники обласної, міської влади, військові.

- Захисники і захисниці. За два роки ці два слова набули надособливого значення. Їх промовляють жителі Запорізької області, які бачать у наших воїнах захист. Їх з надією на звільнення про себе проповідають мешканці окупованих територій, і ті, хто виїхав, коли в захисниках і захисницях вони бачать надію на повернення додому. Дякуємо всім військовослужбовцям, які боронять нас від ворога, та кожному, хто бореться за нашу державу, мріючи про її свободу, суверенітет та верховенство права, - наголосив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Очільник ОВА вручив державні відзнаки, а також почесні медалі та грамоти військовослужбовцям частин, які дислокуються у Запоріжжі, а також боронять країну на Запорізькому напрямку.

Від імені міської влади захисників привітав перший заступник міського голови Андрій Бугар. Він вручив почесні грамоти військовослужбовцям – працівникам комунальних підприємств міста.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |