Запоріжжя отримало допомогу від Чернівців

05.01.2023

Запоріжжя отримало допомогу від Чернівців

Інверторні генератори мають потужність 2,5 кіловати. За словами чернівецьких колег, цього вистачить для роботи газового котла, а також, щоб зарядити мобільний телефон чи інші гаджети. Крім того, такі генератори безшумні, легкі в транспортуванні та не виділяють багато вихлопних газів.

- Німецькі партнери, українсько-німецька організація «Жовто-синій хрест» передали нам такі генератори на Чернівці, також ми домовилися про передачу їх на Херсон і на Запоріжжя. Силами міської ради привезли сюди ці генератори, щоб Запоріжжя на випадок блекауту могло заживити пункти, де можна обігрітися, підзарядити телефон, тощо, - розповів секретар виконавчого комітету Чернівецької міської ради, волонтер Сергій Добржанський.

Директорка КП «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Вікторія Агєнтаєва відзначила, що така допомога для Запоріжжя дуже важлива і актуальна.

- Ці генератори будуть використовуватися тільки при надзвичайних ситуаціях, або в пунктах обігріву. Все місто Запоріжжя щиро вдячне за таку важливу допомогу, і чернівецькому міському голові, який особисто підтримував контакт щодо доставки, міжнародним фондам. Впевнена, це не остання допомога від цих партнерів, бо всі розуміють, що сьогодні ситуація в Запоріжжі вкрай важка. Але перемога за нами, ми впевнені в цьому, а ця допомога допомагатиме людям на території Запоріжжя, - повідомила Вікторія Агентаєва.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |