Запоріжжя готується до опалювального сезону

25.09.2024

Запоріжжя готується до опалювального сезону

Модульна котельня потужністю 1300 кВт в міській лікарні №9 повністю готова до запуску і до старту опалювального сезону. Тут виконано всі будівельно-монтажні роботи. Котельня забезпечить теплом два корпуси медзакладу - травматологічний і хірургічний. Про це повідомила секретар міської ради Регіна Харченко.

В пологовому будинку №4 також отова до запуску твердопаливна модульна котельня потужністю 400 кВт. Її було встановлено за програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

- Пологовий будинок №4 розрахований приймати 2 тисячі пологів щороку. Минулоріч тут створили відділення інтенсивної терапії новонароджених. Немовлята мають бути обігріті, нагодовані теплою сумішшю, мають отримувати життєво необхідну терапію та догляд. З модульною котельнею пологовий будинок став максимально підготовленим до роботи в умовах дефіциту електроенергії та теплопостачання, - зазначила Регіна Харченко.

Секретар міської ради подякувала міжнародним партнерам. Для Запоріжжя критично важливо формувати потреби та заявляти про них міжнародній спільноті. Встановлювати прямі контакти. Це - запорука отримання допомоги та посилення спроможностей нашого міста.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |