Запоріжці збирають кошти на дрони

01.05.2024

«Талант на мільйон для ЗСУ». Акцію зі збору коштів на дрони для наших захисників організували батьківські активи Козацького ліцею та Запорізької гімназії № 6. Тривала вона три місяці. Підсумки акції підбили під час гала-концерту благодійного фестивалю дитячої творчості.

У «Незламному хабі» відбувся гала-концерт благодійного фестивалю дитячої творчості «Талант на мільйон для ЗСУ». Квитки на свій виступ діти роздавали за донати. Саме під час цього заходу організатори підбили підсумки акції «Талант на мільйон для ЗСУ». Батьківські активи Козацького ліцею та гімназії №6 збирали кошти на дрони.

- Ми зібрали дві школи - Козацький ліцей та 6-ту гімназію. Наша головна мета - допомога ЗСУ, наші діти своїм талантом допомагають ЗСУ, ми збираємо мільйон на дрони на Запорізький напрямок. Ми хочемо, щоб був мир і спокій. Захід тривав три місяці, відбулись два відбіркові фестивалі по школах, спершу в 6-ій гімназії, потім в Козацькому ліцеї. Сьогодні діти зібрались, щоб гала-концертом підбити підсумки й побути зірками, - зазначила голова батьківського активу Козацького ліцею, організаторка фестивалю Ірина Максимова.

Не припинявся збір коштів і під час гала-концерту благодійного фестивалю дитячої творчості в «Незламному хабі». Можна було донатити і онлайн. Під час заходу проводилася й безпрограшна лотерея. Її учасники мали змогу отримати пам'ятні подарунки: розмальовані гільзи від снарядів і прапори. Також під час заходу відбувся аукціон. Стартова ціна цього лоту - 200 гривень. Загалом акція «Талант на мільйон для ЗСУ» зібрала 164 тисячі гривень.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |