Запоріжці збирають голоси за навчання дітей онлайн під час тривоги: деталі

10.09.2023

Запоріжці збирають голоси за навчання дітей онлайн під час тривоги: деталі

Мешканці Запоріжжя ініціювали вирішення проблеми щодо навчання дітей онлайн під час сигналу «Повітряна тривога» в Запорізькій області. Звісно, враховуючи ситуацію у місті.

На сайті Запорізькій міськради зареєстрована петиція «Онлайн навчання під час повітряних тривог».

На думку автора петиції, потрібно дозволити вчителям проведення уроків онлайн.

«За умови взяття на себе відповідальності батьків. Діти не можуть навчатися самостійно адже у Запоріжжі більшість часу повітряна тривога».

З початком навчального року ця проблемв стала нагальной. Адже з початком нападу росії на Україну, у  Запоріжжя дуже часто вимушено вмикається сигнал «Повітряна тривога». Саме в нашому місті найчастіше звучить цей сигнал, тому що Запоріжжя — прифронтове місто.

Відсутність бомбосховищ в школах приводить до того, що молоді батьки з дітьми школярами опинились в пастці і вимушені виїздити в інші регіони України, де є можливість навчати дітей.

Нагадаємо, діти у Запоріжжі вчаться онлайн з 2020 року через коранавірус. А з 1 вересня 2023 року навіть такої можливості немає, через щільність тривог.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |