Запоріжці, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримують допомогу

08.09.2023

Запоріжці, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримують допомогу

Як повідомляє департамент соціального захисту населення міськради, на обліку Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування перебуває 3 тис. осіб похилого віку. 800 з них отримують послугу догляд вдома та натуральну допомогу, яка передбачає надання продуктових наборів та засобів гігієни у разі потреби людини.

За час повномасштабної війни, 2022 – 2023 рр., для задоволення потреб отримувачів соціальних послуг, які знаходяться на обслуговуванні у територіальному центрі, було видано благодійну допомогу: 8 768 гігієнічних наборів, 427 підгузків (320 – для дорослих, 107 - для дітей) та 5 упаковок пелюшок.

Крім того, Запорізький міський центр соціальних служб, завдяки активній співпраці з міжнародними партнерами, також надає за зверненням мешканцям міста засоби гігієни, зокрема, дорослі та дитячі підгузки.

За 2022 – 2023 рр. центр соціальних служб видав благодійну допомогу: 14 750 гігієнічних наборів, з яких 11 828 – дитяча гігієна, 1 884 упаковки дитячих підгузків, 138 упаковок дорослих підгузків, 204 упаковки пелюшок.

Допомога надавалась сім'ям чи особам, якi перебували у складних життєвих обставинах: людям з інвалідністю, малозабезпеченим сім'ям та родинам, в яких є проблема безробіття, людям старше 65 років, постраждалим вiд жорстокого поводження та насильства, одиноким матерям чи батькам, сім'ям опікунів чи піклувальників, багатодітним сім'ям, особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, внутрішньо переміщеним особам.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |