Запоріжці вшанували пам’ять загиблих Героїв. Фоторепортаж

24.02.2024

Запоріжці вшанували пам’ять загиблих Героїв. Фоторепортаж

У другу річницю повномасштабної війни запоріжці вшанували квітами світлу пам’ять хоробрих і сильних захисників, які віддали свої життя у боротьбі за незалежну Україну.Вони взяли зброю в руки і пішли в саме пекло фронту для того, щоб Україна жила мирним і вільним життям. Для того, щоб Запоріжжя жило. Для того, щоб жили їхні родини. Вічна пам’ять полеглим воїнам, мужність яких вразила увесь світ. Низький уклін і найсильніших янголів-охоронців захисникам і захисницям, які продовжують боротьбу за свободу і цілісність Запоріжжя і України.Напередодні сумної дати початку кривавої війни у Запоріжжі з’явилось ще 20 прізм з біографією героїв, які захищали Україну від російських нацистів. Наразі на Алеї Героїв їх встановлено вже 94.Не обійшлось і без ложки дьогтю в цей трагічний день. Дружина загиблого Героя Юрія Дєдушева з Бердянського району обурена тим, що під час заходу було сказано, що всі гроші на виготовлення було за рахунок Запорізької міської ради. Втім жінка стверджує що це не так.

«Мені взагалі сказали, мовляв, заплатите 11 тисяч гривень тодв виготовемо. Тож я була в шоці від цієї несправедливості», — заявила вдова Героя.
У свою чергу в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв пообіцяв жінці, що всі хто призвів до такої ситуації, заплатять з власної кишені все до копійки.

Нагадаємо, за два роки повномасштабного вторгнення у Запоріжжі, на жаль, значно збільшилась кількість могил воїнів, загиблих за Україну. З різних причин багато з них знаходяться у неналежному стані. Змінити цю ситуацію взявся депутат Запорізької міськради. За власні кошти місця захоронення всіх військових у Запоріжжі будуть приведені до ладу. Єдина умова — бажання рідних. Звертайся за посиланням

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |