Запоріжанка з команди Михайла Федорова стала заступницею міністра освіти

25.09.2024

Запоріжанка з команди Михайла Федорова стала заступницею міністра освіти

Заступницею міністра освіти, яка буде опікуватися шкільною освітою, призначена Надія Кузьмичова, яка до 2021 року очолювала в Запоріжжі бізнес, пов?язаний з маркетингом та соціологічними дослідженнями, а пізніше керувала двома приватними освітніми проєктами у Києві та Львові.

Так, вона була власницею та керівницею запорізької MLS group, що проводила маркетингові та соціально-політичні дослідження і надавала консалтингові послуги. До того очолювала Центр незалежних соціологічних досліджень Запорізького національного університету. У 2021 році керувала запуском і роботою приватного освітнього закладу для підлітків з опанування креативних технологій TUMO у Києві, а в 2024 році – аналогічного освітнього простору UA-Teens у Львові.

За даними Міністерства освіти і науки, Надія Кузьмичова має 11 років педагогічного стажу, а з 2023 року була радницею віце-прем?єр-міністра Михайла Федорова, який зокрема курує й освітній напрямок.

В останні місяці вона також працювала менеджеркою проєкту «Школа офлайн» — політики Міністерства освіти і науки, яка реалізується у співпраці з профільним віце-прем’єр-міністром Михайлом Федоровим, мета якої — повернути дітей до безпечного очного навчання або створити умови для якісної та ефективної дистанційної освіти.

Источник: panoptikon.org

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |