«Закрито» вікна у 46 багатоквартирних та приватних будинках

29.09.2024

«Закрито» вікна у 46 багатоквартирних та приватних будинках

На цей час зафіксовано, що внаслідок сьогоднішнього удару пошкодження отримали 24 багатоквартирних та 118 приватних будинків, освітній та медичний заклади, нежитлові приміщення. Один багатоповерховий будинок частково зруйновано.

Протягом дня на місці працювали фахівці районних адміністрацій, департаменту соціального захисту населення міськради, міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, рятувально-водолазної служби, працівники комунальних підприємств «Запоріжремсервіс», «Водоканал», «ЕЛУАШ», представники Національної поліції та інших служб, волонтери.

Працівники «закривали» вікна, демонтували аварійні конструкції, збирали та вивозили будівельне сміття, усувають пошкодження водогону. За станом на 16:00 «закрито» вікна у багатоквартирному та 45 приватних будинках, у низці багатоповерхових будинків роботи тривають. Використано 181 лист OSB з міського резерву. Надано мешканцям 37 листів OSB, 32 рулони плівки та 220 рейок для самостійного виконання ремонтних робіт.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |