Загарбники завозять на “виборчі дільниці” ТОТ Запоріжжя масовку

08.09.2023

Загарбники завозять на “виборчі дільниці” ТОТ Запоріжжя масовку

Триває терор російських військ та спецслужб загарбників проти мирних мешканців тимчасово окупованих території Запорізького краю: фізичний, моральний, економічний, політичний.

З 8 по 10 вересня на ТОТ Запорізької області загарбники хочуть провести “голосування” на дільницях, на які вже зараз окупант готує завозити масовку. Так, сьогодні останній день “дострокового голосування”, яке окупанти проводять на вулицях й за місцем проживання. Вже завтра росіяни відкриють “дільниці”, як будуть працювати три дні.

Враховуючи, що ці ”дільниці” будуть порожніми, то окупанти готуються до створення пропагандистської картинки. Так, завтра на ТОТ не працюватимуть бюджетні установи, а їх працівники будуть організовано голосувати на визначених дільницях під наглядом заздалегідь розставлених камер “журналістів”.

Задля масовки залучатимуть студентів “волонтерських рухів”, бюджетників й гастролерів з рф. Порожність більшості дільниць пояснюватимуть тим, що більшість населення проголосувала за місцем проживання.

Як вже повідомляв «Форпост», рашистські псевдореферендуми та фейкові вибори на Запоріжжі не матимуть правових наслідків. На українській землі інша держава за нормами міжнародного права не має повноважень на здійснення подібних заходів…

Нагадаємо, Збройні сили Україна змогли прорвати оборонні лінії російських військ. Контрнаступ поступово набирає обертів. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час виступу перед депутатами Європейського парламенту.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |