З наступного тижня мешканців частини ТОТ Запорізької області збираються «евакуювати» до рф

28.05.2023

З наступного тижня мешканців частини ТОТ Запорізької області збираються «евакуювати» до рф

Вже декілька тижнів триває так звана «евакуація» мешканців частини тимчасово окупованих територій Запорізької області. Росіяни обрали Бердянськ, як головний табір для переміщення українців, але там вже місця немає.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За анонсами росіян безплатні місця для розміщення «евакуйованих» осіб залишилися у Криму та Генічеську (усього дві бази). Бердянськ окупанти вже не пропонують, адже там від початку повномасштабної війни на всіх базах облаштувалися військові рф.

Оскільки в українських тимчасово окупованих містах вже все зайнято, з наступного тижня росіяни організують виїзди до тюмені та уфи.Зауважимо, першочергово «евакуюються» колаборанти та люди, які піддалися на пропаганду. Їм обіцяли, що заселять на бази відпочинку в комфортні умови, безплатне харчування та виплати. Натомість «евакуйованим» пропонують настільки нестерпні умови, що вони змушені повертатися назад самостійно. До того ж росіяни заселяться у пусті хати. Тож, ті хто не готові залишитися без усього майна, їдуть додому на таксі.

Нагадаємо, гауляйтер, якого “призначила” росія на ТОТ Запорізької області, євгеній балицький оголосив про “евакуацію” населення 18 населених пунктів.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в