Як працює КРБП «Зеленбуд» під час війни

17.04.2022

Як працює КРБП «Зеленбуд» під час війни

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Сьогодні Вербна неділя. Велике Боже свято. А ще з року в рік для кожного українця це день «про невпинну весну», про «зелені бруньки», про «квітучі абрикоси», про «вербові котики», про «пахучі тюльпани». З року в рік це день про гарне весняне Запоріжжя. Навіть у війну. Тому сьогодні трохи розкажу вам про роботу комунальників, які стоять на варті краси нашого міста – про запорізький «Зеленбуд».

З самого першого дня війни співробітники цього комунального підприємства турбуються про зовнішній вигляд Запоріжжя та утримують місто у належному санітарному стані. Лише за березень зеленбудівці кронували велику кількість дерев, вивезли 55 тон сміття, підмели майже 190 тисяч квадратних метрів садових доріжок, вигребли понад сто двадцять тисяч квадратних метрів опалого листя та очистили більше чотирьох тисяч урн.

Окрім того, з початком дії воєнного стану підприємство перейшло на посилений аварійний режим роботи та організувало добові чергування аварійних бригад.

А ще працівники «Зеленбуду» роблять усе можливе задля нашої перемоги. Сім одиниць автотракторної техніки підприємства постійно залучені до укріплення фортифікаційних споруд та до перевезення піску і будматеріалів. Працівники підприємства виготовили та передали на блокпости більше чотирьох тисяч пляшок «Бандерівського смузі». Автотранспортом «Зеленбуду» розвозиться гуманітарна допомога, а співробітники підприємства залучені до її розвантаження.

Також виконроби, інженерно-технічні працівники, механіки та водії «Зеленбуду» постійно допомагають вирішувати побутові питання Запорізького військового госпіталю та разом з представниками шпиталю взяли участь у навчанні з первинної тактичної медицини.

Дякую нашим зеленбудівцям! Дякую кожному, хто не стоїть зараз осторонь від цієї війни! Разом ми подолаємо цей складний шлях. І разом прийдемо до перемоги.

Слава нації!

Україна понад усе!

Миру вам у ваших серцях!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |