Взимку у Запоріжжі можуть відключити гарячу воду чи зменшити температури у…

02.07.2022


			Взимку у Запоріжжі можуть відключити гарячу воду чи зменшити температури у…

У запорізькій міськраді продовжують обговорювати всі ризики майбутнього опалювального сезону. Як днями повідомив секретар міськради Анатолій Куртєв, під час наради опрацювали декілька варіантів проведення опалювального сезону в умовах можливого зменшення лімітів та обсягів постачання природного газу, яке може виникнути через повномасштабну війну.

Відомо, що ліміти постачання природного газу для Запоріжжя буде на 10% менше від торішнього. Через воєнний стан є загроза зменшення фактичних обсягів постачання природного газу. Якщо тепловики перевищать ліміт — за понаднормове платитимуть за ринковими цінами, які у рази більше. Витрати повинен буде компенсувати бюджет міста, який наразі у значному дефіциті.

На нараді розглянули можливі варіанти скорочення споживання природного газу під час опалювального сезону. Серед них – відключення гарячої води чи зменшення температури у квартирах.

— Це лише попереднє обговорення варіантів реагування на скорочення постачання природного газу. Це не означає, що ситуація у цій сфері дійсно стане по-справжньому критичною і що ці варіанти будуть реалізовані. Але потрібно розуміти, що повномасштабна війна диктує нам нові жорсткі умови та що ми завжди повинні бути на крок попереду, — йдеться у повідомленні Куртєва.

Нагадаємо, з 1 травня й майже до кінця літа Концерн «МТМ» вимкнув у місті гарячу воду.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в