#ВсіЯкОдин: інфлюенсери закликають українців підтримати своїх на окупованих територіях

30.06.2022

#ВсіЯкОдин: інфлюенсери закликають українців підтримати своїх на окупованих територіях

Медіа позитивних новин ШоТам ініціювало всеукраїнську кампанію #ВсіЯкОдин, мета якої – висловити підтримку та посилити моральний дух тих українців, чиє рідне місто чи село через російську агресію опинилися у тимчасовій окупації. Українців запрошують приєднуватись до кампанії в соціальних мережах. Для цього треба запостити власне відео або фото з жестом єдності та словами підтримки, а також хештегом #ВсіЯкОдин.

«Багато членів нашої команди родом з Донеччини, Луганщини, Запоріжжя, Криму. Та усі ми, якщо й не народилися там, маємо зв'язок із тими частинами України, які тимчасово окупувала Росія: хтось проводив там літо у бабусі, хтось подорожував із друзями, хтось уперше закохався. Вся Україна – наш дім, і ми хотіли показати, що любимо і пам’ятаємо про кожен її куточок. І що українці стоятимуть за свої міста й села до перемоги, всі як один», - розповів Сергій Колесников, головний редактор ШоТам.

До флешмобу вже долучилися відомі українці та інфлюенсери: Володимир Дантес, Олександр Педан, Jerry Heil, Ольга Цибульська, Анатолій Анатоліч, Уля Станіславська, Даша Трегубова та інші.

«Серед моїх підписників дуже багато людей, які проживають на тимчасово окупованих територіях. Ледь не кожного дня я з ними спілкуюся і помічаю, що часто вони почуваються ніби від’єднаними. І ця кампанія якраз покликана донести до них, що ми про них пам’ятаємо, думаємо щодня, і усі свої молитви спрямовуємо на те, щоби Україна була неподільною. Для кампанії я написала пісню, яка називає різні регіони, які і є Україною. У пісню ми додали коротенькі цитати Шевченка, народні інструменти, голоси бабусь на фоні – це все те, що ми чуємо з дитинства, що нас об’єднує на рівні нашого коріння. Не важливо, виріс ти в Маріуполі, в Ялті, у Києві, на Волині – нас об’єднує наша українська душа», - поділилась Jerry Heil, співачка та блогерка.

Зв'язок та інтернет на тимчасово окупованих територіях часто блокуються. Щоби донести меседжі підтримки до українців, які перебувають в окупації, #ШоТам та іфлюенсери закликають усіх українців приєднуватись до кампанії та створити потужну хвилю підтримки, яка докотиться до кожного куточка України. 

Стежити за перебігом кампанії можна за хештегом #ВсіЯкОдин в Інстаграм або ТікТок, або на сторінці ШоТам в Інстаграм.

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в