Всесвітня продовольча програма допомагатиме з харчуванням школярів

03.10.2024

Всесвітня продовольча програма допомагатиме з харчуванням школярів

Запоріжжя та Всесвітня продовольча програма підписали договір про реалізацію програми шкільного харчування у 2024-2025 навчальному році.

Підписання відбулося у запорізькій гімназії № 15. У заході взяли участь секретар міської ради Регіна Харченко, директор Представництва ВПП ООН в Україні Річард Рейган, заступник міського голови Сергій Білов, представники обласного та міського департаментів освіти і науки.

- Ця угода дасть можливість компенсувати частину вартості харчування для учнів початкової ланки. Діти матимуть безоплатне харчування під час навчання. Зауважу, що ми забезпечуємо харчуванням не лише соціальні категорії, а всіх учнів 1-4 класів. Це дуже важлива підтримка для родин, які обрали для своїх дітей змішаний формат навчання, - зазначила Регіна Харченко.

Директор представництва Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні Річард Рейган підкреслив, що під час війни дуже важливо, аби діти мали змогу продовжувати отримувати освіту та вести нормальне життя.

- Ми активно співпрацюємо з Міністерством освіти і науки України, міською та обласною владою в питаннях забезпечення школярів харчуванням. Ми раді бути частиною цієї програми та підтримувати українських дітей, - розповів Річард Рейган.

Нагадаємо, Всесвітня продовольча програма компенсуватиме 50% вартості порції. Другу частину коштів було виділено з міського бюджету на липневій сесії міської ради. До участі у програмі буде долучено 71 заклад освіти, де є початкова школа та запроваджено змішаний формат навчання. Організовувати шкільне харчування планується у вигляді кейтерингу.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |