Волонтери «БУР Запоріжжя» долучилися до прибирання ділянки на Райдузі

02.05.2024

Волонтери «БУР Запоріжжя» долучилися до прибирання ділянки на Райдузі

У Запоріжжі відбулася толока від осередку «Будуємо Україну Разом», прибирали ділянку біля Амстору на Райдузі. Прийшло 36 людей. Усі скупчилися групками і розосередилися по різних ділянках. Збирали обгортки, пляшки, банки. Валялося багато стаканчиків з-під коктейлів, ложечки, плівка, залишки пластику та дитячі колготки. Про це повідомляє Паноптикон.

Як все було?

27 квітня волонтери зібралися біля Амстору та дійшли до потрібного місця на Райдузі. 30 хвилин потому усі вже тягали дроти та набивали сміттям чорні мішки. На землі в невеликому кар'єрі валялися перчатки, використані пакетики, залишки будівельних матеріалів, біла присипка в коробочках, пакетик майонезу «Торчин», мабуть, з шашликів. Учасників толоки здивував один ботинок та знахідка, яку назвали «колесо чистолюбних алкоголіків». Одна з команд знайшла шину, в яку акуратно склали більше 30 скляних баночок з-під спирту. І все це треба було зібрати.

Источник: panoptikon.org

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |