Влада Запоріжжя натякає на підвищення тарифів на опалення?

08.05.2024

Влада Запоріжжя натякає на підвищення тарифів на опалення?

Комунальники та влада Запоріжжя, скоріш за все, натякують на те, що потрібно підвищити тарифи на опалення для населення. Мовляв, не вистачає грошей у концерну «Міські теплові мережі» на підготовку до наступного опалювального сезону.

Під час загальноміської наради з актуальних питань життєдіяльності міста гендиректор концерну «Міські теплові мережі» Сергій Астапенков повідомив про те, що одне з найбільш складних питань в його роботі – необхідність перегляду на державному рівні Постанови Кабміну щодо розподілу коштів, які отримують тепловики від споживачів.

Мовляв, зараз більшість цих грошей автоматично спрямовується на оплату спожитого природного газу, однак при цьому у концерна «МТМ» не залишається власних ресурсів на підготовку до опалювального сезону.

— Розумію необхідність перегляду Постанови Кабінету міністрів №812. Вважаю, що ми можемо вирішити це питання за підтримки Асоціації міст України. Тому доручаю концерну «МТМ»  підготувати з цього приводу проєкт листа за моїм підписом. Маємо направити його до Асоціації міст України, — зазначила секретар Запорізької міськради Регіна Харченко.

Нагадаємо, у Бердянську загарбники розпочали “націоналізацію” земельних ділянок.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |