Відзначили призерів виставки «Сучасні заклади освіти-2024»

07.05.2024

Запорізькі заклади освіти - серед переможців п’ятнадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2024», яка проходила у Києві з 27 по 29 березня. Освітяни здобули 112 медалей різного ґатунку. З потужним результатом запорізьких педагогів привітала секретар міської ради Регіна Харченко.

Виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим рівнем, змістовністю програми, чисельністю учасників усіх ланок системи освіти є найбільш рейтинговою та широкомасштабною виставкою в Україні. Запоріжжя є активним учасником цього заходу та щороку демонструє вагомі результати.

- У цих надзвичайних умовах запорізькі освітяни знаходять сили не лише навчати, а й навчатися самим, створювати нові освітні продукти та розвиватися. Щиро вітаю всіх з успішним виступом на виставці "Сучасні заклади освіти-2024". Невтомна праця наших освітян є запорукою розвитку освітньої галузі міста. Нашим пріорітетом як міської влади є залучення якомога більшої кількості дітей до навчального процесу офлайн. Адже освіта - це не тільки про знання, а й про адаптацію, спілкування, соціалізацію. Тому готуємось спільно з обласною владою: облаштовуємо наявні укриття, будуємо нові, приводимо до ладу самі навчальні заклади, аби до 1 вересня запустити школи, - зазначила секретар міської ради Регіна Харченко.

На нинішній конкурс п’ятнадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2024» було подано 510 робіт. Зокрема, 112 робіт від закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти міста Запоріжжя. У підсумку 83 заклади освіти міста Запоріжжя, департамент освіти і науки Запорізької міської ради, комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Запорізької міської ради, Інклюзивно-ресурсний центр по Вознесенівському району міста Запоріжжя департаменту освіти і науки Запорізької міської ради отримали такий набір медалей: 59 золотих, 32 срібних та 21 бронзова.

Також відзнакою Національної академії педагогічних наук України були відзначені роботи департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Запорізької міської ради.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |