Весняна толока продовжується

20.04.2024

Весняна толока продовжується

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- У самому розпалі: у Запоріжжі триває масштабна весняна толока

Вже понад 400 команд долучились до ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0. Серед учасників - заклади освіти і культури, громадські організації, комунальні підприємства, об’єднання мешканців багатоквартирних і приватних будинків, районні адміністрації, виконавчі органи міськради.

Сьогодні, у День Довкілля та День вдячності волонтерам, до толоки доєднався і благодійний фонд «Хеппі Кідс». За ініціативи керівниці фонду Вікторії Онопрієнко ми, разом з дітками, благодійниками, освітянами ліцею №34 та комунальниками «Зеленбуду», висадили понад 100 різних дерев, кущів та квітів у сквері Спартака Маковського у Шевченківському районі міста.

Велика подяка «Хеппі Кідс» і Вікторії Онопрієнко за чудову ініціативу, а також Олександру Белюзі та ГО «BELUGA UA» за організацію гарячих напоїв та смаколиків для учасників заходу. Дякуємо усім, хто долучився і запрошуємо всіх охочих приєднуватись до толоки, яка триватиме до 3 травня. Реєстрація – за посиланням. (https://docs.google.com/forms/d/1CVOUrGyiDccA9u1NWcIUyodu8buovllL3UbkpT3m-Pw/viewform?edit_requested=true&pli=1 )

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |