В Запорожье разорвут договор с перевозчиком, который обслуживал маршрут №81

08.02.2021

1 февраля в Запорожье случилось дорожно-транспортное происшествие с участием микроавтобуса, который обслуживал маршрут №81. В результате пострадали пассажиры, а водитель скрылся с места ДТП. По предварительным данным водитель мог находиться под воздействием наркотического вещества.

По поручению городского головы Владимира Буряка комиссия, созданная управлением по вопросам транспортного обеспечения и связи городского совета, провела проверку автотранспортного предприятия, которое обслуживало указанный маршрут.

Сегодня городской голова на своей публичной странице в социальной сети «Фейсбук» прокомментировал ситуацию с аварией, сообщил, что договор с указанным перевозчиком будет расторгнут:

- Минулого тижня в Запоріжжі сталася безпрецедентна ДТП – маршрутка, за кермом якої був водій, що, за попередніми даними, перебував під дією наркотичної речовини, врізалася в стовп. На щастя, обійшлося без смертельних випадків. Але в результаті аварії 16 пасажирів отримали тілесні ушкодження!

Тиждень поліція продовжувала пошуки водія, який одразу ж втік з місця подій. Сьогодні він здався правоохоронцям сам. За цей час міська влада теж не сиділа, склавши руки.

Договір з перевізником буде розірвано в найкоротші терміни! Раз і назавжди! Така ситуація просто неприпустима! Попереджаю всіх: підприємства та їх керівники несуть відповідальність за те, кого беруть на роботу, й кому за договорами з виконкомом довіряють життя людей!!! Доручив управлінню з питань транспорту та зв’язку якомога швидше провести додаткові перевірки на всіх підприємствах, що задіяні в перевезенні пасажирів.

Так, хотілося б забути про маршрутки, як про страшний сон ВЗАГАЛІ! Останні роки ми планомірно скорочуємо їхню кількість, відкриваючи нові напрямки з великими автобусами. Якщо років 5 тому в місті було тільки 6 автобусів, які курсували в Хортицький район, то сьогодні їх більше сотні й маршрути відкриті в усі райони міста. Зупинятися на цьому не збираємося, адже безпека запоріжців – перш за все!

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в