В Запоріжжі на робочому місці загинув чоловік: подробиці

24.09.2022


			В Запоріжжі на робочому місці загинув чоловік: подробиці

Трагедія сталася 30 серпня. Повідомляється, що оператор виконував роботи з підвищеною небезпекою у цеху борошно-млинного виробництва міського товариства з обмеженою відповідальністю по вулиці Оріхівське шосе.

«Передбачаючи настання небезпечних наслідків, легковажно розраховуючи на їх відвернення та нехтуючи нормативними актами з охорони праці, чоловік здійснив запуск агрегатного вальцьового млина, призначеного для переробки зерна в борошно. Внаслідок, іншому працівнику виробництва було заподіяно смертельні травми», — повідомляють у Нацполіції.

Експертизи призначені судом встановила причинно-наслідковий зв’язок між діяннями фігуранта та смертю постраждалого. Фігуранту повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 272 «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою» КК України. Йому загрожує до 5 років умовно, чи до 8 років в’язниці з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в