В Олександрівському сквері встановили нові урни

20.09.2024

В Олександрівському сквері встановили нові урни

КП «ЕЛУАШ» опікується не лише станом доріг та тротуарів, а й урнами для сміття, які встановлені вздовж міських вулиць. Тому сьогодні «елуашівці» демонтували урни, які вже вийшли з ладу, і замінювали їх новими.

- На території Олександрівського району встановлено 346 вуличних урн для сміття. З них на вулично-шляховій мережі району – 133 одиниці, в парках і скверах – 213. Минулого року 133 урни були передані в господарське відання комунального підприємства «ЕЛУАШ». Догляд за іншими урнами району підпорядкований КРБП «Зеленбуд» (121 шт.) та Олександрівській райадміністрації (92 шт.). Ми розуміємо, що стан урн цілковито впливає на чистоту території, тому дотримуємося графіка очищення їх від сміття, - розповів заступник голови Олександрівської районної адміністрації Михайло Калганов.

Зазвичай поламані, пошкоджені чи іржаві урни ремонтують та фарбують, якщо вони підлягають реставрації. Якщо ні – демонтують і замінюють новими, як-от сьогодні. Виконроб шляхово-експлуатаційної дільниці №3 КП «ЕЛУАШ» Олександр Кравченко розповів, що нинішні роботи – планові. Заміна чотирьох урн ведеться коштом комунального підприємства.

Робітники КП демонтували старі урни, днище яких «з’їла» іржа. Розкопали лунки глибиною 40 см, залили їх бетоном і встановили нові урни зеленого кольору.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |