В Олександрівському районі вітали ветеранів

14.03.2017

В Олександрівському районі вітали ветеранів

Сьогодні у Запорізькому обласному театрі ляльок відбувся святковий захід з нагоди 30-ї річниці з дня утворення громадської організації «Олександрівська районна організація ветеранів України м. Запоріжжя».

На заході були присутні керівники районної адміністрації, Запорізької міської організації ветеранів України, районного управління праці та соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування, Центру творчості дітей та юнацтва Олександрівського району, депутати Запорізької міської ради, представники медичних закладів, ветерани району та міста.

Голова районної адміністрації Валерій Мостовий вручив представникам ветеранського активу Почесні грамоти районної адміністрації за багаторічну працю, особистий вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, а також пам’ятні подарунки.

Для ветеранів було організовано виступ муніципального естрадно-духового оркестру Запорізького муніципального театру танцю.

Источник: meriazp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |