В Олександрівському районі розповіли про виконані за тиждень роботи

06.01.2023

В Олександрівському районі розповіли про виконані за тиждень роботи

Так, задля забезпечення належного санітарного стану територій, житлового фонду та безпеки мешканців фахівці КП «ЕЛУАШ» впродовж тижня виконували роботи з прибирання доріг, вивозу сміття, ямкового ремонту дорожнього покриття холодним асфальтом. Працювали шляховики за адресами: вул. Запорізька, Франка, Слобідська, Приходська.

Працівники КП «Зеленбуд» здійснювали прибирання вулиць району від випадкового сміття, обрізки дерев, прибирання парків і скверів.

Окрім цього, не припиняється робота щодо припинення несанкціонованої торгівлі. Впродовж минулого тижня з території району було вивезено металеву споруду, яка використовувалась для незаконної торгівлі за адресою вул. Запорізька, 13. Також працівники районної адміністрації спільно з інспекцією з благоустрою та представниками поліції провели рейд щодо виявлення стихійної торгівлі. Інспектували вул. Запорізьку. За результатами рейду троє підприємців отримали протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |