В окупованому місті на Запоріжжі партизани передали «вітання» сірійцям, які…

21.06.2022


			В окупованому місті на Запоріжжі партизани передали «вітання» сірійцям, які…

Третій день поспіль в морпорту Бердянська лунають потужні вибухи. Тільки за вчора місцеві нарахували аж 14. Від вибухів у місті все здригається і їх чутно аж за межами порту. Сьогодні, 21 червня, в морпорту знову лунали потужні вибухи. Відомо про щонайменш 12 вибухів.

«Задовбали ці вибухи! Одна надія, що з їхньою примітивною технікою безпеки, вони там щоразу самі потроху підриваються», — пише місцевий телеграм-канал «Бердянск в окупации».

Місцеві кажуть, що через потоплений корабель окупанти втратили вихід у море для транспортних суден й не можуть повноцінно вивести вкрадене зерно морем. Крім цього, саме морським шляхом окупанти збираються відходити з Бердянська з награбованим майном при настанні ЗСУ, тому вільна та чиста від боєприпасів акваторія порту їм просто життєво потрібна.

Сьогоднішні вибухи

Своєю чергою окупаційна влада у своєму пабліку коментує вибухи й пишуть, що це продовження робіт інженерних підрозділів з розмінування території порту та знешкодження виявлених вибухових пристроїв

«У разі виявлення вибухонебезпечних предметів, вивезення яких неможливе — вони будуть знищуватися на місці виявлення (в порту) шляхом керованого та контрольованого підриву», — пише окупаційна влада.

Це все офіційні новини від окупаційної влади з 17 червня.

Источник: subbota.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |