В місті тривають роботи з весняного благоустрою

09.05.2024

В місті тривають роботи з весняного благоустрою

Запорізькі комунальники продовжують наводити лад у місті. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. В Олександрівській районній адміністрації, зокрема, розповіли, що було виконано за тиждень – з 3 по 9 травня.

3 метою забезпечення належного санітарного стану внутрішньоквартальних територїй житлового фонду району, задля безпеки мешканців виконувалися наступні види робіт:

  • звалювання дерев на прибудинкових територіях;
  • навантаження, подрібнення та вивезення гілля;
  • збирання та перевезення безпечних відходів;
  • покіс трави на незакріплених територіях;
  • поточний ремонт елементів дитячих і спортивних майданчиків.

Також впродовж тижня було проведено обстеження території району щодо виявлення фактів розміщення інформаційних стендів, дошок, вивісок, зовнішньої реклами, інформація на яких подається ворожою мовою. За звітний період таких об’єктів виявлено 8. Їх фотофіксація разом з адресами прив’язок направлена до департаменту управління активами міськради для подальшої роботи та вжиття заходів з ліквідації російськомовної реклами.

Також напередодні Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні організовані роботи з благоустрою території та впорядкування квітників у сквері Університетському. Працівники КРБП «Зеленбуд» висадили однорічні квітучі рослини: петунії, тагетіси, агератуми – всього 6,5 тисяч рослин.

Наступного тижня роботи з благоустрою на території району будуть продовжені.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |