В багатодітній родині, яка виїхала до Запоріжжя з окупації, народилася десята дитинка

22.07.2022

В багатодітній родині, яка виїхала до Запоріжжя з окупації, народилася десята дитинка

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- В багатодітній родині, яка виїхала до Запоріжжя з окупації, народилася десята дитинка

До нашого міста щодня приїжджають сотні людей, яким доводиться покидати свої домівки через війну. Серед них дуже багато сімей з дітьми. Наприклад, багатодітна родина Наталі та Віталія Юрченків.

До приходу «асвабадітєлєй» подружжя жило у мирному містечку Пологи. Вони виховували дев’ять дітей та очікували на десяту. Але прийшли російські війська, місто опинилося у вогні, чоловік та дружина втратили роботу, а їхній будинок було зруйновано. Наприкінці березня багатодітна родина змушена була евакуюватися до нашого міста. 1 липня Наталя народила в Запоріжжі десяту дитинку.

Ми привітали родину з поповненням та подарували сім‘ї телевізор. Також дітлахи отримали рюкзаки з канцелярським приладдям від наших міжнародних партнерів - організації ЮНІСЕФ, а ще планшети для навчання та ігри для розвитку і організації дозвілля.

Сподіваємося, що для дружного сімейства Юрченків Запоріжжя стане другою домівкою і що в нашому місті їм буде затишно та спокійно.

Нагадаю, з актуальною інформацією ви також можете ознайомитись на моїх сторінках у соцмережах

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |