Уродженець Мелітополя подарував російським льотчикам торт з отрутою

24.10.2023

Уродженець Мелітополя подарував російським льотчикам торт з отрутою

На росії військових льотчиків — випускників Армавірського військового авіаційного училища — нібито намагалися отруїти.

Про це повідомляє телеграм-канал Fighterbomber.

Інцидент стався 21 жовтня. Тоді військові влаштували «свято» на честь річниці випуску і запросили гостей. З цієї нагоди їм хтось надіслав торт і віскі. Льотчики порізали торт, проте не стали його їсти, а спробували дізнатися, від кого він. Не знайшовши листівки – намагалися затримати кур’єра.

За даними Fighterbomber, виявилося, що відразу після доставки кур’єр швидко виїхав з Армавіра і купив квиток на літак. Все це викликало ще більше підозр. Доставника затримали – він виявився уродженцем Мелітополя. Пізніше він нібито зізнався, що торт був отруєний, як і кілька пляшок алкоголю.

При цьому, за даними джерел «Бази», в аеропорту Ставрополя 21-го жовтня на запит армавірських оперативників було затримано уродженця Мелітополя, 32-річного Семенова Є. Він намагався відлетіти до Москви денним рейсом. У розшук його було подано 21 числа за статтею 162 КК РФ «розбій». Однак, це могло було зроблено тому, що не було жодних доказів його причетності. Після затримання за ним приїхали оперативники з Армавіру. Пізніше чоловіка заарештували на 15 діб.

За даними “Бази”, російські оперативники шукають кондитерів та інших причетних до невдалої диверсії. Офіційних підтверджень цієї інформації немає…

Нагадаємо, війська росії у Запорізькій області втратили вп’ятеро більше артилерії, ніж Україна. Цьому, зокрема, сприяє винахідливість українських військ. Про це повідомляє The Wall Street Journal

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |