У Запоріжжі завершується опалювальний сезон

27.03.2023

У Запоріжжі завершується опалювальний сезон

31 березня у Запоріжжі завершується опалювальний сезон. Необхідні для цього підготовчі роботи тепловики розпочали сьогодні. Триватимуть вони до кінця березня. У концерні «Міські теплові мережі» зазначають, що керуючі компанії та ОСББ при вимкненні теплопостачання одразу мають відключити внутрішньобудинкові системи, але залишити їх заповненими водою.

- Ми зараз зупиняємо потужне обладнання та консервуємо котли, розпочали вже зниження витрати теплоносія, бо є споживачі, які вже звертаються з листами про зупинку опалення на їхніх об'єктах. З 27 і по 31 березня ми будемо проводити ці роботи, щоб 31 березня закінчити опалювальний період, - зазначила начальниця виробничого відділу концерну «Міські теплові мережі» Олена Петракова.

У концерні «МТМ» зазначають, доклали максимум зусиль для того, аби нинішній опалювальний сезон пройшов успішно, і всі споживачі були з теплом. Разом з тим проблемою залишаються борги споживачів за отримане тепло. В концерні кажуть, у порівнянні з 2021 роком, відсоток платежів суттєво знизився.

- Ми маємо великі борги населення, ми все розуміємо, що всім важко, однак будь-ласка, по можливості, сплачуйте за комунальні послуги. Зараз розпочнеться підготовка до наступного опалювального сезону, якщо концерн не матиме коштів, то, на жаль, підготуватися, як треба, ми не зможемо, - наголосила Олена Петракова.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в