У Запоріжжі з шостого поверху багатоповерхівки жінці на голову впала декоративна плитка

25.05.2023

У Запоріжжі з шостого поверху багатоповерхівки жінці на голову впала декоративна плитка

Тиждень тому із місцевою мешканкою трапився дуже неприємний інцидент. Під час прогулянки їй на голову впав уламок плитки. Очевидці викликали на місце події «швидку», постраждалу ушпиталили.

На фото постраждала

Жінка прогулювалася разом із родичами (5-річним сином та мамою) по вул. Хортицьке шосе, 44-А. Поблизу однієї з багатоповерхівок з шостого поверху відкололася плитка, якою було декоровано будинок. Шматок декоративного будматеріалу впав їй на голову, повідомляє «Суспільне. Запоріжжя».

Перехожі одразу викликали «швидку». Постраждалу доправили до міської лікарні №9. Медики наклали пацієнтці три шви.

Травмована вже повернулася з лікарні та встигла вернутися до керуючої компанії «Місто для людей», яка обслуговує цей будинок. Там відповіли, мовляв, аварійна ділянка була огороджена спеціальною стрічкою. Відповідно, туди не можна було йти.

Однак жінка стверджує, що на той момент стрічки не було. Можливо її зірвали діти. Її слова підтвердила місцева жителька.

Прессекретарка компанії «Місто для людей» Валерія Ситник розповіла, що огороджувальну стрічку повісили на початку травня. Нібито найближчим часом робітники мають виконати демонтаж плитки, яка відходить. Поки заплановано 5 кв. метрів, в процесі роботи можливо доведеться виконати більший об’єм демонтажу.

Нагадаємо, виконавча влада Запоріжжя нагадала містянам про переваги створення ОСББ та закликала долучитися до цієї форми управління своїм будинком.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в