У Запоріжжі відпрацьовують дії на випадок можливої евакуації населення

26.06.2023

У Запоріжжі відпрацьовують дії на випадок можливої евакуації населення

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Тема, яка зараз обговорюється суспільством - ситуація на ЗАЕС та ймовірність неправомірних дій щодо неї зі сторони окупантів.

Не піддавайтесь паніці - за інформацією керівництва області, ситуація наразі контрольована. Та все ж пам’ятаємо: часи такі, що маємо керуватися принципом «попереджений, а отже озброєний».

Саме тому у місті регулярно проводяться як теоретичні, так і практичні відпрацювання дій щодо можливої евакуації населення у випадку виникнення надзвичайної ситуації. Не став винятком і поточний тиждень – сьогодні було проведено теоретичні навчання, на яких міським службам поставлено завдання оперативно відпрацювати можливі евакуаційні заходи по напрямкам своєї роботи. Також за кілька днів у Запоріжжі заплановано проведення відповідних практичних занять.

Тримаємо руку на пульсі. Зараз у кожного свій фронт, і разом ми обов’язково Переможемо! Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |