У Запоріжжі відкрилася виставка світлин зниклого безвісти бійця ЗСУ. Фото

07.07.2024

У Запоріжжі відкрилася виставка світлин зниклого безвісти бійця ЗСУ. Фото

Виставка світлин військовослужбовця з Павлограда Олександра Господа під назвою «Хроніки Господні» представлена у Запоріжжі.

Олександр Господ у 2014 році пішов добровольцем захищати рідну країну у складі «Правого сектора». У 2018 році він був зарахований сапером у склад 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр», а з 2020 року служив у 56-ій окремій мотопіхотній бригаді.Початок повномасштабної війни Олександр зустрів у селищі Піски на Донеччині. 15 травня 2023 року він разом із побратимами штурмував позицій ворога під містом Бахмут та з того часу офіційно вважається безвісти зниклим.Олександр захоплювався фотографією, а всі жахи війни знімав великим планом крізь камеру звичайного телефона. З 2014 року військовослужбовець зняв неймовірні кадри війни, які викликають цілий спектр емоцій. Попри трагічність та спустошеність, світлини мають особливу пронизливу красу.5 червня Олександру виповнився 41 рік. Саме до дня його народження дружина військового Олена Господ разом з друзями організували фотовиставку «Хроніки Господні». Виставку вже показали у Києві, Дніпрі та Павлограді, а з суботи представлена у Запоріжжі.    Фотографії не просто кадри з війни, а несуть у собі дух незламності та сили українського народу, надихають і змушують замислитися про ціну, яку платять українці за мир і свободу.

Виставка «Хроніки Господні» представлена у Центрі культурних послуг «Титан» до 13 липня. Вхід вільний.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |