У Запоріжжі відбувся ще один захід у рамках толоки

02.05.2024

У Запоріжжі відбувся ще один захід у рамках толоки

ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0 має завершитися 3 травня, однак запоріжці продовжують наводити лад у рідному місті.

Працівники служби у справах дітей Запорізької міської ради та КЗ «Центр підтримки дітей та сімей «Затишна домівка» вже не вперше долучилися до міської толоки. Сьогодні для прибирання вони обрали житловий комплекс дитячих будинків сімейного типу. На жаль, родини у березні 2022 року були евакуйовані за кордон, але вже повернулася сім'я Олексія, який виховує наразі 7 дітей, позбавлених батьківського піклування.

Взялися за прибирання опалих гілок та листя, фарбування дитячого майданчика та павільйона, лавок для відпочинку дітей, бордюрів.

Учасники зазначають, що дуже хотіли створити настрій для дітей, а також щоб родини, які проживали у комплексі дитячих будинків сімейного типу та виїхали з Запоріжжя під час війни, відчули турботу запоріжців про їхню домівку.

Начальник служби у справах дітей Наталя Сиворакша подякувала КП «Зеленбуд», яке завчасно провело кронування, обрізку дерев та кущів, а також партнерам з БФ «Посмішка UA» за допомогу у прибиранні та придбанні фарб, вапна, рукавичок, мішків для сміття.

Діти раді були бачити підтримку та пригостили команду учасників толоки власноруч спеченими ватрушками.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |