У Запоріжжі продовжують облаштовувати Пункти Незламності

08.12.2022

У Запоріжжі продовжують облаштовувати Пункти Незламності

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Ми продовжуємо перетворювати міські територіальні інформаційні центри на Пункти Незламності.

Ще тиждень тому ми інспектували укриття та ТІЦ, облаштовані у академічному ліцеї «Вибір». Тоді для того, щоб стати повноцінним Пунктом Незламності, цьому освітньому закладу не вистачало генератора.

Завдяки допомозі наших міжнародних партнерів дане питання було вирішене досить швидко. Наразі ліцей оснащено потужним генератором, який нам передало управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні за сприяння представниці управління Кароліни Ліндхольм Біллінг.

Тож тепер ліцей «Вибір», розташований у Шевченківському районі за адресою вулиця Пархоменка, 18А, це справжній Пункт Незламності, оснащений генератором та двома буржуйками з запасом дров. Також там облаштовано кімнату матері та дитини, WI-FI-зону, створено запаси їжі, води і медикаментів та є укриття зі спальними місцями.

Дякую нашим міжнародним партнерам, освітянам, комунальникам, волонтерам - усім, хто долучається до створення у Запоріжжі затишних та комфортних Пунктів Незламності.

Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов'язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним силам України.

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в