У Запоріжжі під час отримання хабаря затримали чиновника ЗОВА. Фото

07.09.2023

У Запоріжжі під час отримання хабаря затримали чиновника ЗОВА. Фото

Учора, 5 вересня, після закінчення робочого часу слідчі ДБР України безпосередньо у кабінеті керівництва департаменту АПК Запорізької ОВА затримали на гарячому Анатолія Ченцова.
Заступника  департаменту агропромислового розвитку Анатолія Ченцова затримали під час отримання  хабаря на суму понад 100 тисяч доларів.

Про це повідомила у соцмережі колишня заступниця голови ЗОВА Злата Некрасова, яку у травні цього року звільнили з посади. Жінка оскаржує звільнення у суді.

Офіційного підтвердження затримання посадовця поки немає.

Нагадаємо, 30 серпня минулого року понад 20 обшуків у приміщеннях Запорізької міськради, обласної військової обладміністрації, складських приміщеннях та у житлових приміщеннях провели співробітники СБУ, НАБУ та САП. Слідчо-оперативні дії відбувались за фактом ймовірного незаконного привласнення гуманітарної допомоги, наданої Запорізькій області від початку широкомасштабного вторгнення росії з боку посадовців.

Попередня правова кваліфікація вчинених кримінальних правопорушень — за трьома статтями Кримінального кодексу України:  ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 209 та ст. 368-5 КК України.

Співрозмовники УП у правоохоронних огранах зазначили, що йдеться про заступницю голови Запорізької ОДА Злату Некрасову і секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |