У Запоріжжі обговорили питання боротьби з розповсюдженням наркотиків

31.01.2023

У Запоріжжі обговорили питання боротьби з розповсюдженням наркотиків

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Проблема розповсюдження наркотиків - питання для нашого міста застаріле й болюче. А зараз, у війну, воно набуває нових жахливих відтінків - адже поки патріотично налаштовані запоріжці ціною власного життя захищають наше місто та країну, деякі особи тут, у тилу, розповсюджують наркотики і таким чином самі ж, власними руками, вбивають наших дітей. Це наш внутрішній ворог і він такий же підлий, як і ворог зовнішній. Тому й боротись з ним ми повинні усією громадою.

Сьогодні, за ініціативи представників Національної поліції, ми провели спільну нараду, на якій обговорили алгоритми залучення до боротьби з розповсюдженням наркотиків максимальної кількості небайдужих містян самого різного віку - від студентів до пенсіонерів.

Разом будемо активно працювати над тим, щоб стіни міських будівель прикрашали патріотичні малюнки, а не мерзенні наркографіті. Зараз у кожного свій фронт, і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним силам України.

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в