У Запоріжжі нагородили волонтерів

05.12.2022

У Запоріжжі нагородили волонтерів

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Ми з вами живемо у місті дуже добрих і чуйних людей. Людей, які в складні воєнні часи ледь не кожного дня здійснюють справжній подвиг. І роблять вони це не за гроші, не за нагороди, не за похвалу. А тому що так хоче їхнє серце. Тому що по-іншому не може їхня душа. Тому що вони – дійсно справжні Волонтери з великої літери.

З початку повномасштабного вторгнення ми підписали Меморандум про співпрацю з 525-ма волонтерами. І внесок кожного з них в нашу спільну Перемогу просто неймовірний.

Ці люди, вони можуть абсолютно все і абсолютно все їм під силу. Укріплення міста, розбори завалів, відбудова зруйнованих осель, постачання амуніції, транспорту, їжі, одягу та ліків військовим, безкоштовні перевезення людей з окупованих територій, організація зборів на допомогу армії, переселенцям та постраждалим від військової агресії, розселення та прихисток внутрішньо-переміщених осіб, приготування їжі, плетіння сіток, евакуація людей… Цей список дуже й дуже довгий. І усе це про наших запорізьких волонтерів – справжню армію чарівників.

Тому сьогодні, в Міжнародний день волонтера, для мене стало справжньою честю ще раз особисто потиснути руку кожному волонтеру та нагородити їх Почесними грамотами виконкому і подарунками.

Дякую кожному за доброту та активність!

Зараз у кожного свій фронт, і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним силам України.

Тихої усім ночі.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в