У Запоріжжі на фестиваль «Толока» зібрали дітей, де вони сфотографувалися з Куртєвим

01.06.2023

У нашому місті протягом місяця проходила TОLОKA FESTIVAL, головне завдання — зробити вулиці Запоріжжя чистішими та гарнішими. Не обійшлося без популізму.

Журналісти «Запорізького центру розслідувань» отримали документ в якому вказано, що Департамент освіти і науки Запорізької міської ради, за розпорядженням Запорізького міського голови від 11 квітня 2023 року, запрошує до участі в районному заході “Код переможців” дітей 4, 9 та 11 класів.

Фото документу: ЗЦР

Патріотичне свято відбулося 23 травня в сквері Театральному, який знаходиться в Олександрівському районі міста. Школярів зобов’язали одягти вишиванки, головні убори, а також взяти із собою рукавички, вологі серветки й пляшку води.

На Телеграм-каналі в.о. міського голови Анатолія Куртєва 23 травня з’явився пост, в якому розповідається про патріотичне свято «Код нації» та світлини, як діти висаджують квіти разом з Куртєвим, головою райадміністрації по Олександрівському району Валерієм Мостовим та іншими посадовими особами.

Нагадаємо, учора на позачерговій сесії Запорізької міськради депутати прийняли рішення, спрямоване на те, щоб залучити кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії до відновлення 7 напівзруйнованих російськими нацистами багатоповерхівок Запоріжжя.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |